Epson EB-L520U Laserprojektor

WUXGA/5200L/

Varenr: V11HA30040
Epson EB-L520U Laserprojektor WUXGA/5200L/ Epson EB-L520U Laserprojektor WUXGA/5200L/
eks. mva

EB-L520U

WUXGA-laserskjerm

Med avansert tilkobling og førsteklasses skjermfunksjoner er EB-L520U en rimelig laserskjerm med høy lysstyrke for alle brukere.

 

Lever profesjonelt innhold med skarpe bilder og skarpe farger til ethvert publikum. EB-L520U er utformet for å projisere en skalerbar laservisning på opptil 500 tommer, og tilbyr en rekke tilkoblingsmuligheter for å gjøre innholdsdeling til en enkel, sømløs opplevelse.

Den har en lysstyrke på 5200 lumen og full HD, WUXGA, 16:6-widescreen, støtte for 4K og detaljforbedringsteknologi, og gir brukerne klarere og mer livlige visninger på opptil 500 tommer.

EB-L520U leverer flere førsteklasses funksjoner enn du vanligvis forventer å finne i denne skjermklassen, og leverer kantblanding og geometrisk korrigering for å oppnå én sømløs storformatskjerm. Og for multimedieinnhold kan du spille av innhold uten forsinkelse, lage spillelister og sette opp planer direkte fra USB-minnet, alt takket være H.264 avansert videokoding og Epson Content Manager.

Fleksibilitet er et annet kjennetegn ved denne skjermløsningen – en delt skjermfunksjon gjør det mulig å kombinere to eller fire bilder fra forskjellige kilder på én stor skjerm: Kablet eller valgfritt trådløs1 med støtte for Miracast1 gjør tilkobling enkelt og greit, og HDBaseT-innhold kan deles og distribueres uten at det går ut over kvaliteten.

Takket være den anerkjente markedsledende2 påliteligheten til Epsons laserskjermer eliminerer denne Fit and forget-løsningen behovet for regelmessig vedlikehold. Og for ekstra trygghet leveres EB-L520U med en standard treårsgaranti for å gi varig trygghet.

 

 

Epson EB-L520U

 

Nøkkelegenskaper

  • Høy lysstyrke, skalerbar størrelse: Gir høy lysstyrke med 5200 lumen på opptil 500 tommer
  • Førsteklasses skjermfunksjoner: Full HD, støtter 4K, kantblanding og geometrisk korrigering
  • Visning fra alle vinkler: Uten piksellering, gjenskinn, fingeravtrykk og en sentral avfasing
  • Støtte for sosial distansering: Skalerbar skjerm som oppfyller behovene til enhver publikumskonfigurasjon
  • Koble til, klikk og samarbeid: Samarbeid med Epsons trådløse presentasjonssystem – ELPWP10