Epson ELPDC07 Dokumentkamera

1080P/8 x Digital zoom

Varenr: V12H759040
Epson ELPDC07 Dokumentkamera 1080P/8 x Digital zoom Epson ELPDC07 Dokumentkamera 1080P/8 x Digital zoom Epson ELPDC07 Dokumentkamera 1080P/8 x Digital zoom Epson ELPDC07 Dokumentkamera 1080P/8 x Digital zoom
eks. mva

ELPDC07
La et stort publikum komme nært kildematerialet med dokumentkameraet Epson ELPDC07. Dette bærbare og fleksible kameraet leverer kvalitetsbilder, er enkelt å installere og kan kobles direkte til de nyeste Epson-projektorene.

Se flere detaljer
Del visuelt materiale i høy kvalitet, blant annet detaljerte diagrammer og boksider i full HD (1080p) og 8x digital zoom. Du kan til og med justere høyden og dreie kameraet 90° for å vise 3D-objekter. Mikroskoptilbehøret kan brukes til å vise fascinerende mikroskopiske verdener i sanntid – ideelt for naturfagsundervisningen.

Brukervennlig
Denne høyteknologiske løsningen er kompakt, rimelig og krever minimalt med forberedelser, slik at du kan forstørre kildemateriale raskt og enkelt. På bare noen sekunder kan du koble direkte til de nyeste Epson-projektorene med to-i-én USB-kabelen som både gir strøm og sender videosignaler. Dokumentkameraet Epson ELPDC07 er hendig og kompakt, har LED-belysning og innebygd mikrofon og krever ikke separat strømforsyning. Armen kan foldes inn i sokkelen, slik at det er enkelt å bære med seg i den medfølgende bærevesken. Dokumentkameraet trenger bare 2,5 W, og du kan være trygg på at strømforbruket tilfredsstiller moderne strømsparingskrav.