PureLink 4K ePTZ Camera

USB-C, USB 3.2/2.0 Auto Frame

Varenr: PT-CAM-200
PureLink 4K ePTZ Camera USB-C, USB 3.2/2.0 Auto Frame PureLink 4K ePTZ Camera USB-C, USB 3.2/2.0 Auto Frame PureLink 4K ePTZ Camera USB-C, USB 3.2/2.0 Auto Frame
eks. mva
PureTools PT-CAM-200 4K ePTZ kamera

PureTools PT-CAM-200 4K ePTZ-kamera.
PT-CAM-200 er et 4K ePTZ-kamera utstyrt med stereomikrofon og auto-framing-funksjon. Leverer 4K@30Hz oppløsning og 25 mm² (1/2,5") CMOS-sensor med 8,57 megapiksler. Den algoritme drevne auto-framing-funksjonen fokuserer alltid nøyaktig på bilde delen der ansikter oppdages. Fraværet av mekaniske komponenter resulterer i en betydelig lavere mottakelighet for feil enn med konvensjonelle, servomotorstyrte PTZ-kameraer. Dette gjør at designet kan være mye mindre, noe som gjør kameraet stillegående i drift. Kameraet kobles til med kun én USB-C-kabel, denne er ansvarlig for strømforsyning og dataoverføring. Den er kompatibel med operativsystemer som Windows, Linux, MacOS, Android og mange flere. Testet for bruk med Microsoft Teams, Zoom, Skype, Google Meets og mange flere.

4K ePTZ-kameraet PT-CAM-200 kombinerer alle fordelene til PTZ-kameraer i et mye mer kompakt design. Konvensjonelle PTZ-kameraer bestemmer den optimale bildedelen der ansiktene til alle deltakerne er godt synlige og justerer den dynamisk til situasjonen, f.eks. når noen endrer posisjon i rommet. Dette er her muliggjort av tre elektriske motorer som mekanisk justerer vertikal og horisontal posisjon samt zoomfaktor. ePTZ-kameraer, derimot, bestemmer ønsket bildeutsnitt ved hjelp av programvare og justerer det ikke-mekanisk med tre servomotorer, men med en algoritme på programvarenivå. På grunn av mangelen på mekaniske komponenter er et ePTZ-kamera vesentlig mindre utsatt for feil og er mer stillegående enn konvensjonelle PTZ-kameraer. På toppen av det er de mye mindre og mindre påtrengende i rommet, perfekt for estetiske arbeids- og læringsmiljøer der maskinvaren ikke kan skiftes ut konstant.


PureTools produktlinje består av høykvalitets audio/video elektroniske produkter som switchere, splittere, omformere m.m. for kommersielle AV-installasjoner og applikasjoner. Produktlinjens fokus er på overføring av digitale signaler som HDMI, DisplayPort, DVI og SDI. Pålitelig teknologi designet i henhold til de nyeste standarder og kombinert med intelligente innovasjoner, gjør PureTools produktlinje perfekt for profesjonelle installatører, i tillegg til å garantere en "Installer og glem"-opplevelse takket være kvalitet og ytelse i toppklasse.